Dion & Edwin
Compagnons & Beste Vrienden
VVV’tjes! (Vrienden Van Vroeger)
Basisschool tijden wekelijks met elkaar als kleine jochies aan het buitenspelen.
11 jaar geleden elkaar weer tegengekomen bij de koksopleiding in Leiden waar we bij elkaar in de klas zaten, hierna nooit meer het contact verloren.
De droom is er altijd al geweest om zelf een restaurant te beginnen, zo na 20 jaar al Amicis van elkaar te zijn is het dan eindelijk zover!
Zo hopen wij onze vriendschap en de liefde voor gastronomie met u te kunnen delen!
Dion Krabbe
Eigenaar / Chef-Kok
Zoals bijna elke kok wel eerst begonnen in de afwas en hier af en toe een gerecht mee helpen mogen bouwen.
Hier is de liefde voor de horeca toen ontstaan.
In verschillende type restaurants heb ik mogen werken om veel inspiratie in de keuken op te mogen doen,
van steakhouse tot fine dining.
Van kleine tot grote restaurants heb ik nu een ideaalbeeld gecreëerd wat mijn style van koken is.
Laat me deze style graag met u delen bij Bistro Amice!
Edwin Vermeulen
Eigenaar / Maître
Vroeger begonnen als kok in de keuken, hierbij zat ik in de klas met mijn beste kameraad Dion.
Na de opleiding kwam ik er al snel achter dat het gastheerschap meer voor mij is weggelegd.
Voor bijna 10 jaar werkzaam in Leiden en omstreken geweest als gastheer in gerenommeerde restaurants. Gastronomie vind ik het leukst om mezelf mee bezig te houden.
Kom langs en ik vertel met liefde mijn verhaal aan u!